Renovado
Bicicleta Angrenajului din Aluminiu Manivela lungime 170mm BCD104mm Caneluri Disc pentru MTB juego de bielas cu Axa 9 10 speed viteză

Bicicleta Angrenajului din Aluminiu Manivela lungime 170mm BCD104mm Caneluri Disc pentru MTB juego de bielas cu Axa 9 10 speed viteză

Disponibilitatea produsului: En el almacén.
RON 186.00


Bicicleta Angrenajului din Aluminiu Manivela lungime 170mm BCD104mm Caneluri Disc pentru MTB juego de bielas Transport Gratuit
Caracteristici :
100% de Brand Nou și de Înaltă calitate
MTB Biciclete Manivele
Dimensiuni : 104mm teren
Material : Aluminiu
Brațul pedalier Lungime : 170mm
Pedalier Interfata : cupe-BC-1.37*24/68mm
Potrivit pentru instalare : singur disc sau dublu disc poate fi instalat.
Culoare : auriu, violet , albastru, negru , argintiu, rosu
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Parametrii produsului

Manivela Lungime:
170mm
Utilizarea:
Drumul de Biciclete pentru Copii, Biciclete Mountain bike,BMX,Crucișătoare
categorie:
Manivela
Numărul De Model:
bcd 104
Material:
Aliaj de aluminiu
Nume De Brand:
Lance Acasă
Angrenajul Dinților:
Singur disc, dublu disc, disc de trei
Greutate:
637g
Diametru șurub cu manivelă:
15mm
Compatibil cu:
singur disc, dublu disc, trei

Bunurile din categorie

Scroll