Renovado
Motor garnitură de chiulasă pentru Buick Nou Regal 2.0 T VERANO deplasare centura turbo supapa garnitura capacului OEM 12605173

Motor garnitură de chiulasă pentru Buick Nou Regal 2.0 T VERANO deplasare centura turbo supapa garnitura capacului OEM 12605173

Disponibilitatea produsului: En el almacén.
RON 55.60


Veți obține elementul exact ca pictrues show
Transport
1,în mod normal, Ordinele vor fi livrate în termen de 72 de ore de la plată.
2,Uneori, pentru unele speciale de piese auto, am nevoie să-l pregătească pentru zile, deci poate întârziere de câteva zile.
3,Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, un timp pierdut de vămuire sau alte eventual, întârziere. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Sau puteti sa ne contactati, va vom ajuta la urmărirea bunurilor.
Politica De Returnare
Dacă nu sunteți mulțumit cu oricare dintre produsele noastre, va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore. vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva probleme și de a satisface cerințele dumneavoastră. Dacă ați primit orice bunuri defecte, va vom oferi discount sau returna banii.
Feedback-ul
Feedback-ul dvs. pozitiv și cinci stele vânzător evaluări va fi mult mai apreciat! Dacă aveți orice întrebare pentru produsele noastre, pls nu ezitați să ne contactați. Vom răspunde în termen de 24 de ore pentru a vă ajuta să rezolve problemele.
Pentru mulți mesaj de zi cu zi, așa că ne pare rău pentru răspunsul tău mesaj târziu.
Vă mulțumim pentru cooperare și încredere!
Litigiu :
Suntem de încredere companie de afaceri.
1, Înainte de a cumpăra, Pls confirma că a ales un mod corect modelul, altfel pls nu contestă.
2, Uneori beacause nostru muncitor greșeli, poate conduce probleme, dar înainte de a disputa pls contactati-ne. Va vom returna banii.
3, întotdeauna Vom încerca noastre cele mai bune de calitate și preț.
Să aveți o Zi Bună!
Prietenul Meu
Multumesc!!!

Parametrii produsului

Numărul De Model:
12605173
Nume De Brand:
gols
Material:
Cauciuc

Bunurile din categorie

Scroll