Renovado
OMRON C200HW-PA204R PLC

OMRON C200HW-PA204R PLC

Disponibilitatea produsului: En el almacén.
RON 297.68

Te rog Cam stiu
Bine ati venit la magazinul nostru !
Notă : (vă rugăm să citiți înainte de a comanda)
100% Testate Înainte De Expediere.
Plăți :
1. Vom accepta Escrow (cont alipay) și T/T
2. Cumpărătorii ar trebui să facă plata în termen de 7 zile lucrătoare. Neplătite câștigătorii licitațiilor vor fi pierdute după 21 de zile lucrătoare.
3. VERIFICAȚI dacă : prețurile Noastre NU includ orice taxe vamale sau fiscale.
Transport :
1. Articolele dvs. vor fi expediate prin Ali Express Transport la toate țara,cu excepția cazului în care țara nu poate livra prin Ali Express de Transport maritim ,atunci vom alege DHL SAU UPS SAU fedex SAU EMS,Pls lasă-ți numărul de telefon de la noi.
2. Ne va livra produsul în aceeași zi,sau în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata. Timpul de livrare depinde în ce țară trăiți în țara dumneavoastră vamale și perioadele de vârf, în special.
3. Cumpărătorul este obligat, dacă (în caz că) element este de natură să țării dumneavoastră taxelor vamale. Noi nu suntem responsabili pentru țara dumneavoastră de orice impozite sau taxe vamale.
Politica De Retur :
1. Vă rugăm să ne contactați înainte de a se întoarce.
2. Cumpărătorul trebuie să notifice vânzătorului de toate elementele returnate în termen de 7 zile de la primirea pachetului. Ne rezervam dreptul de a refuza orice cerință care informează pe vânzător mai mult de 7 zile.
3. Returna un produs trebuie să aibă toate ambalajul original și în stare bună.
Politica Feedback-Ul :
1. Vă rugăm să ne lăsați Feedback-ul Pozitiv Dacă sunteți mulțumit cu achiziția.
2. Vă rugăm să ne contactați în PRIMUL rând, dacă aveți orice problemă cu rezultatul de tranzacții sau de produse, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți!
3. Vă RUGĂM să nu răspundeți cu feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta!
Bine ați venit să ne contactați DACĂ aveți orice întrebare sau nevoie de Ali Express mesaj
Vă Mulțumesc!
Poze reale 9 în noua calitate pret super bun trebuie să nu ratați bunurile nu au întotdeauna
am vândut bunuri se trec stricte de inspecție înainte de expediere orice probleme de calitate baotuibaohuan vă rugăm să fiți siguri de a alege ceea ce se vinde sunt de nici o taxa cotatie de pret ne poti boota de pe o factură comercială, cum ar fi să facă o factură, vă rugăm să contactați proprietarul
magazin produse sunt la fața locului de livrare în orice moment
Tot de garanție piese pentru 3-6 luni un nou original de garanție 1 dacă comandați mai multe produse decât
vă rugăm să ne contactați, vom încerca să ofere reduceri pentru tine, vom folosi doar livrare prin Curier accesorii
vântul Yun Da DE bang jun industriale lung
【 profesionale de vânzări 】 invertor dc viteza regulament PLC server touch screen senzori, cum ar fi automatizari industriale accesorii welcome The alege și buy DCSPlease semneze pentru ea atunci când mărfurile trebuie să fie verificați cu atenție dacă numărul de elemente sunt intacte aspectul penuria !!
dacă accesorii completați dacă este găsit de a avea orice întrebare, vă rugăm să nu semneze pentru ea și să ne contactați imediat la primirea mărfurilor din mijloacele cele două părți de bunuri aspectul număr de părți sunt de acord, fără controverse

Parametrii produsului

Tip:
generator
Generator De Energie Electrică De Tip:
Hydro Power
Element Stare:
FOLOSIT bine în lucru

Bunurile din categorie

Poze reale prodde asigurare a calității , și nu trebuie să ratați! !100% Testate Înainte De Expediere.Plăți : 1 Vom accepta Escrow (cont alipay) și T / T2 Cumpărătorii ar trebui să facă plata în termen de 7 zile lucrătoare...

Poze reale prodde asigurare a calității , și nu trebuie să ratați! !100% Testate Înainte De Expediere.Plăți : 1 Vom accepta Escrow (cont alipay) și T / T2...

Pls să ne contactați înainte de a plasa o comanda Ne poate da o reducere, dacă ai nevoie de o cantitate mai mare de asemenea, putem accepta o listă de anchetă.

Te rog Cam stiuBine ati venit la magazinul nostru !Notă : (vă rugăm să citiți înainte de a comanda)100% Testate Înainte De Expediere.Plăți : 1 Vom accepta Escrow (cont alipay) și T / T2...

Scroll