Renovado
100buc/set Newtwork Ethernet Lan prin Cablu de Tamplarie Cuplaj Conector RJ45 CAT 5 5E 8 Pini Cablu Adaptor de Rețea

100buc/set Newtwork Ethernet Lan prin Cablu de Tamplarie Cuplaj Conector RJ45 CAT 5 5E 8 Pini Cablu Adaptor de Rețea

Disponibilitatea produsului: En el almacén.
RON 48.00
RON 60.36


100buc Newtwork Ethernet Lan prin Cablu de Tamplarie Cuplaj Conector RJ45 CAT 5 E 5
Caracteristici :
De Brand nou și de bună calitate
RJ45 modular femeie/femeie cuple
Mare pentru conectarea a două Cat 5 sau Cat 5e cabluri pentru a face un cablu mai lung
Cu fir drept-prin configurare
Acest cuplaj are 8 pini pentru conectori RJ45
Dimensiune : Aprox 32*21*16mm
100 x Cablu de Rețea cu Conectori
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Parametrii produsului

Numărul De Model:
Newtwork Ethernet Lan Prin Cablu De Tamplarie Cuplaj Conector
Pachet:
Da
Nume De Brand:
VAKIND
Tip:
Rețea Instrument De Reparare Kit
Dimensiune:
Numele elementului:
Cablu De Rețea Cu Conectori
Cantitate:
100buc

Bunurile din categorie

Test de dublu răsucit cabluri : Comuta pe putere (S este lentă automată clasa a, Mis manual.) Pune cabluri în ambele principal tester și de la distanță tester Luminile din principalele tester va transforma pe sequently forma 1 a G.Principalele tester : 12345678GDe la distanță tester : 12345678G RJ45123456 RJ11Următoarele sunt conexiuni anormale : Dacă un singur cablu, de exemplu televiziune prin cablu NR.3 este deschis circuit, cele două NU.3 luminile din principalele tseter și de la distanță tester nu va porni.Dacă mai multe cablurile nu sunt conectate, mai multe lumini nu va porni respectiv...

Specificații Culoare : Negru rezistență de Intrare : 50Ω VSWR : ≤1.5 Câștig : 2.5 d Bi lățime de Bandă : 433 MHZ consum de Curent : putere Maximă de intrare : 5 W Polarizare : R...

Scroll