Renovado
electric furtun de înaltă presiune de montaj crimper mașină

electric furtun de înaltă presiune de montaj crimper mașină

Disponibilitatea produsului: En el almacén.
RON 8800.00


electric furtun de înaltă presiune de montaj crimper mașină
De inalta presiune din cauciuc furtun sertizare mașină , numit, de asemenea, Matrițare Mașină , mașină de sertizat Furtun, este utilizat pe scară largă în inginerie mecanică la domiciliu și în străinătate. Există Furtun Hidraulic de Sertizare Mașină și Manual Furtun Sertizare Mașină. Acestea sunt special concepute pentru utilizarea în alt domeniu. În zilele noastre, mai mult și mai multe mașini au folosit furtun de cauciuc pentru a transmite presiunea hidraulica ca exista putere de lucru. După ondulată de Furtun Sertizare Mașină, furtunul de cauciuc au fost folosite pe scară largă în aproape fiecare domeniu industrial care a implicat în presiune hidraulică. În viața de zi cu zi, putem ușor de găsit furtunul de cauciuc folosit în Construcții, Industria Petrolieră, industria Chimică, Industria Auto și Industria automobilelor.
Caietul de sarcini al nostru sertizare furtun de etanșare mașină
BNT68 furtun hidraulic de sertizare mașină de preț 1 Furtun capacitate : 6-51(mm) 1/4" la 2"4 fire 2 Matrițare Vigoare : 490(T) 3 Presiune Max : 31.5(MPa) 4 Mori de Deschidere și de Închidere : +/-20(mm) 5 Calibrare : linie Simplă ajustat Calibrator 6 Greutate : 300(Kg) 7.Ambalat Dimensiuni(Lungime*Lățime*Înălțime) : 670x490x780(mm) 8.Mor NR. și lungimea : 15 (60),19(60),23(60),26(60),31(70),36(70),41(70),47 (70) 55(80),65(85) 9 Tensiuni de faza 3 (tensiuni Diferite disponibile) : 220/240-380/440 50 Hz SAU 225/280-440/480 60 Hz 10 Tensiuni de 1 faza (tensiuni Diferite disponibile) : 220/240 50 hz Condițiile și Termenii MOQ : 1 set de Ambalare : carcasa din lemn, termenii de Plată : T/T ,Western Union termenii de Livrare : FOB,CNF,CIF Pret : Negociabil Garantie : 1 an Dacă nu știți cum să faceți o comandă,contactați-ne liber, placerea noastra de a vă ghida.
Caracteristici importante ale noastre furtun de cauciuc mașină de sertizare :
Simplu de utilizat, Durabil -nostru furtun de inalta presiune crimper este suficient de rezistent pentru a rezista abuzurilor un magazin de mediu ,sau, mai rău,cererile de lucru în domeniul Legate de sertizare moare -care poate ține segmente împreună, foarte usor de a plasa sau meci Codificate moare -codificate prin dimensiunea de fiecare moare, pentru a face ușor de identificare și reduce timpul de instalare cu încărcare prin partea Inferioară design -acest lucru face mult mai ușor să se ocupe de lungă ansambluri de furtun sau accesorii
Alte fotografii de sertizare furtun de etanșare mașină
SUNTEM FABRICAREA DE BNT68 FURTUN SERTIZARE MAȘINĂ. CONTACTAȚI-NE LIBER, CEL MAI BUN PRET SI MARFA DE GARANȚIE VOR FI FURNIZATE.
Sertizare furtun hidraulic :
Ambalare Electrice hidraulice furtun sertizare mașină :
Am să acorde o atenție la Ambalare nostru. 3 moduri de Ambalare care poate fi potrivit pentru Distanțe Lungi
Introducerea de Compania noastra :
Tianjin Barnett Trade Co. Ltd. Specializati in fabricarea mașină de sertizare furtun Hidraulic, furtun hidraulic masina de debitat, furtun peeling mașină,mașină de testare, de curățare mașină, mașină de marcare. Ne-am ocupat cu mai mult de 200 de Societăți comerciale în China încă din 1986 de ani. Putem furniza, de asemenea, hidraulice accesorii furtun, furtun de manșoane, personalizate furtun sertizare mașină moare, furtun hidraulic, furtun de teflon, o-ring, furtun de aspirare, furtun aer, furtun pvc, etc.
Toate masina are 3 Ani Garantie. Dacă orice problemă de calitate. Bani înapoi de garantare.
Profesionale de Navă agent de servie este întotdeauna furnizat. Puteți alege FOB,CIF,CNF,EXW, DDU,DDP, etc.
Dacă este prima dată pentru import, agentul nostru va poate ghida cu ușurință.
Despre conditii de Plata :
1 Western Union
2 T/T
3 L/C
4 Escrow
Vă rugăm să lăsați portul de destinație și adresa detaliată. Putem trimite marfa la depozit sau la portul de destinație.
Dacă orice ajutor, contactați-mă în mod liber. Aceasta este Mona

Parametrii produsului

Nume De Brand:
BNTFLEX
Tip:
Hidraulice, Instrumente De Sertizare
is_customized:
Yes
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model:
BNT68
Numele produsului:
de înaltă presiune furtun hidraulic de sertizare mașină
Moare:
10 Seturi
operațiunea:
Butonul mod, pedala de picior
Motor De Garanție:
3 ani, (Bani înapoi de garantare sau cele gratuite fi trimis)
Moare viață:
mai mult de 10 ani
sertizare gama :
1/4 la 2 PATRU fire
Ambalare?:
Spumă și noua puternică caz de lemn
Cuvinte cheie:
de înaltă presiune furtun hidraulic de sertizare mașină

Bunurile din categorie

Scroll