Renovado
5 Buc PG13.5 Din Plastic Negru Rezistent La Apa Conectorii Cablurilor

5 Buc PG13.5 Din Plastic Negru Rezistent La Apa Conectorii Cablurilor

Disponibilitatea produsului: En el almacén.
RON 5.00
RON 5.28

Nume produs : Cablu Glanda;Model : PG13.5;Grad de Protecție : IP67 (rezistent la Apa)
Cablu Gama : 6-11mm / 0.23"- 0.43";Fir O. D. : 20.4 mm / 0.8"
Lungime fir : 10 mm / 0.39";Total Dimensiune : 26 x 35 mm / 1" x 1.4" (D*H)
Material : Plastic;Culoare : Negru
Greutate : 48g;Continut Pachet : 5 x Cablu Glanda Descriere : Utilizat pentru fixarea cablurilor, rezistent la apa IP67. Design Special de prindere a muri și de cauciuc de o parte, larga gama de prindere, puternic întindere rezistență, nici o deteriorare a cablurilor și dispozitivelor.
Fără demontare, cablul poate fi introdus prin direct apoi strângeți ușor și de a salva timp.
Aplicabile mașinilor de control cutii, panouri de distributie, aparate electrice, mașini, etc.
culoare : negru
Cald Observa
1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este la fel ca cele prezentate în imagini, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model. Vă mulțumesc!
2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc!
Plata
1. Cel mai bun mod este plata online direct.
2. Plata integrală se face în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
De retur si garantie
1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.
2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.
3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Bărbați și defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.
4. Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.
Feedback-ul
1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3. Vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. multumesc pentru intelegere.

Parametrii produsului

is_customized:
Yes
Dimensiune:
25 x 35mm
Numărul De Model:
SZ-NFLC-G004724
Material:
Plastic

Bunurile din categorie

Nume prod: Cablu Glanda;Model : PG07;Grad de Protecție : IP67 (rezistent la Apa)Cablu Intervalul : 3 6.5 mm / 0.12" 0.26";Diametru Interior : 11.3 mm / 0.44"Montare Filet Dia : 12.5 mm / 0.5";Lungime Totală : 26mm / 1"Material : Plastic;Culoare : NegruGreutate : 120g;Continut Pachet : 30 x Cablu Glanda 30buc PG07 de 3mm cu Diametru de 6,5 mm Cablu Glandele elemente de Fixare din PlasticUtilizate pentru fixarea cablurilor, rezistent la apa IP67.Cablul poate fi introdprin direct apoi strânse ușor.Aplicabile mașinilor de control cutii, panouri de distributie, aparate electrice, mașini, etc.ength1.7 m aprox Instrucțiuni de utilizareSchimbarea apei care a venit cu conducta de aspirație cufundat întrun rezervor de pește de 45 inch în sși în jos agitare apa de mai multe ori, până când rezervorul este descărcat automatPachetul inclx Rezervor de Pește de Vid "Cald Observa1...

Scroll