Renovado
5ft/1,5 M 2,0 mm banda de Dezlipire de Lipire Remover Wick

5ft/1,5 M 2,0 mm banda de Dezlipire de Lipire Remover Wick

Disponibilitatea produsului: En el almacén.
RON 3.76

De bună calitate dezlipit panglica cu unic no clean flux.
Pur sârmă de cupru fără oxigen.
De bună calitate dezlipit panglica cu unic no clean flux.
Pur sârmă de cupru fără oxigen.
Latime : 2.0 mm / 0.1"
Lungime : 1,5 m / 5 ft
Greutate : 8g / 0.3 oz
Lista de pachete : 1 * Lipire Wick
Cald Observa
1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este la fel ca cele prezentate în imagini, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model. Vă mulțumesc!
2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc!
Plata
1. Cel mai bun mod este plata online direct.
2. Plata integrală se face în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
De retur si garantie
1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.
2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.
3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Bărbați și defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.
4. Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.
Feedback-ul
1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3. Vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. multumesc pentru intelegere.

Parametrii produsului

Bunurile din categorie

BI0002687Caietul de sarcini : De Brand nouMaterial : tablăCuloare : ca imagine arată63 / 37 colofoniu core solderFLUX 2.0%Sârmă diametru : 0.5 mm / 0,6 mm / 0,8 mm / 1.0 mm / 2.0 mmGreutatea unei role : 50g / 100gPunct de topire : 361°F / 183°C8 stiluri pentru alegereaBuna sudabilitate, rezistenta de izolatie, Nici stropirea și Noncorozive.Utilizate pe scară largă în echipamente electrice și electronice, piese de lipire ca placa de circuit, dispozitive electronice și altele.Pachetul incl: 1 x sârmă de lipitNotă : Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate acelașiEMS, DHL, FEDEX, UPSuri sunt disponibile cu discount.Comanda dumneavoastra va fi expediat, prin intermediul Vânzător Metoda de Transport maritim Fără Număr de Urmărire și veți primibunuri în 3960 zile, vă rog, așteptați pentru pachetul cu răbdare.Dacă vrei numărul de urmărire, vă rugăm să acorde China Înregistra Aer Posta cost.Outlook express, rapid de transport maritim EMS, DHL, FEDEX va petrece 515 zile lucratoare pentru tine pentru a obține elementele, vă mulțumesc.Dacă compania de transport maritim nu nava iterms pentru țara dumneavoastră .Contactatine prin email sau Ali Trade Manager...

5pcs / 10buc Lățimea de 2,0 mm Lipire Wick Remover Dezlipit Panglica Panglica de Sârmă de Lipire Remover Wick Sârmă pentru BGA stencil Transport Gratuit5 PCS Lungime 1.0 m Tip : Caracteristici : banda de Dezlipire cu unic no clean flux...

Caracteristici : 63 / 37 colofoniu bază de lipire Flux de 2,0%.Buna sudabilitate, rezistenta de izolatie, Nici stropirea și Noncorozive.Utilizate pe scară largă în echipamente electrice și electronice, piese de lipire ca placa de circuit, dispozitive electronice și altele.Caietul de sarcini : Diametrul firului : 0.3 inch / 0,8 mm.Punct de topire : 361°F / 183°C.Dimensiuni : 2.2 x 1 cm / 5.5 cm x 2.8 cm.Lungime cablu : 7m / 22 FTGreutate : 50gPachetul Include : 1 x 0,8 mm Staniu Plumb Lipit Wire Reel

Scroll