Renovado
Noul Senzor Temperatură lichid de Răcire Pentru CAPTIVA EPICA EVANDA LANOS OPTRA REZZO SCÂNTEIE VIVANT LEGANZA MATIZ CIELO NUBIRA ANTARA SAAB 90

Noul Senzor Temperatură lichid de Răcire Pentru CAPTIVA EPICA EVANDA LANOS OPTRA REZZO SCÂNTEIE VIVANT LEGANZA MATIZ CIELO NUBIRA ANTARA SAAB 90

Disponibilitatea produsului: En el almacén.
RON 172.00


Livrare -Manipulare de timp : 2 zile. -Vă rugăm să permiteți-11 la 22 de zile lucrătoare timp de livrare din cauza distanței lungi. -Vă rugăm să vă asigurați că adresa de livrare oferi la checkout . Noi nu suntem responsabili pentru imposibilitatea de adrese.
Reveni și Politica de Schimb Toate vânzările sunt finale. Retur si Schimb pot fi emise numai pe defecte element sau element greșit livrate. Doar schimb este permis pentru element greșit achiziționate, și clienții sunt responsabili pentru costurile de returnare și înlocuire ulterioare costul de transport maritim. Element de înlocuire vor fi procesate si expediate la întoarcere și inspecție de elementul original.
Element Deteriorat
Marfa deteriorată include elemente care sunt deteriorate în timpul transportului. Dacă un transport ajunge la ușa ta, cu evidente deteriorarea de transport maritim, vă rugăm să refuze să accepte livrarea. Dacă ai accepta livrarea și apoi a găsi deteriorarea de transport maritim, vă rugăm să salvați toate materialele de ambalare și documente și să ne contactați imediat. Fotografiile digitale vor fi necesare pentru toate cazurile.
Defecte sau Greșit Produs Livrat
- Dacă elementul pe care doriți să se întoarcă este inoperabil, dar nu are nici o deteriorare vizibilă, este considerat defect. Dacă primiți un defect sau element greșit, vă rugăm să salvați toate materialele de ambalare și documente, și contactați-ne imediat cu numărul de articol, ebay ID-ul, și defect descriere în termen de 7 zile de la data pachetul a sosit, iar noi vom procesa cererea dumneavoastră imediat. Element de înlocuire vor fi procesate si expediate la întoarcere și inspecție de elementul original. Creanțe nu va fi acceptată după 7 zile. Fotografiile digitale sunt necesare pentru toate cazurile de defectare a elementului.
- Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și în stare nefolosită, sau va fi respins și trimis înapoi la tine. Simțiți-vă liber să ne contactați cu orice întrebări.
Despre nostru de piese auto, compania noastra Despre piese auto companie
În 2002, ne-am început activitatea ca Guangzhou, Ltd din China, De atunci am fost de servire piața auto cu o gama larga de produse auto si accesorii. Suntem în prezent în mai multe mari distribuitori și dealeri furnizarea de produse de Statele Unite ale americii, Germania, Mexic, Australia, Hong Kong și China. Fabrica noastra localizează în China, cu sediul În Germania.
Brevete și drepturi de Autor Draga brevet sau logo-ul titularii de drepturi, vă rugăm să ne contactați pentru orice îndoială de copia de brevet sau la un brevet, vom răspuns rapid și să ia de pe listă imediat și să discute cu tine. Vă rugăm să nu cumpere produse care au la îndoială de mai sus.
Dacă doriți cantități mari de produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, atunci am putea să vă dau un discount în funcție de caz paticular.
Vă mulțumim pentru afacerea ta!

Parametrii produsului

Aveo An:
2015,2011,2010,2008,2007,2006,2009,2014,2013,2005,2004,2012
Element De Lungime:
standard
Altă Parte Numărul:
2131103
Chevrolet Model:
AVEO
Înălțime Element:
standard
Caracteristici Speciale:
Inducție temperatura
Nume De Brand:
gols
Țara/Regiunea de Fabricație:
China
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Chevrolet
Numarul Parte:
96177604 95025043 95025043 4803631 8859233 9108291 8800914
Tip De Material:
CHEVROLET DAEWOO OPEL, SAAB
Articol Greutate:
standard
Schimb Numărul Parte:
3439088 213-1103 2131103
Lățime Produs:
standard
Plasarea pe Vehicul:
motor

Bunurile din categorie

Scroll