Renovado
BOBCAT DIAGNOSTIC KIT (RST)

BOBCAT DIAGNOSTIC KIT (RST)

Disponibilitatea produsului: En el almacén.
RON 10716.00
RON 11400.00


începe
sfârșitul INCLUS
Pornire De La Distanță Instrument
Computer service instrument de cabluri (pentru calculator)
Service instrument de cabluri (pentru masini)
ȘEFUL serviciului instrument de cabluri (pentru SEFUL controller pe un "F", seria loader)
Bobcat Service Analizor 85.08 DESCRIERE
Service Analizor - vă permite de a comunica cu Modulele de Control Electronic (ecm-uri), existente și potențiale probleme de a fi diagnosticate. Conecta, monitorizarea și diagnosticarea Incarcatoare, Excavatoare, Munca de Utilitate Masini, Versa Handlers.
Caracteristici :
Monitor - permite tehnician pentru a vizualiza anumite vital mașină valorile senzorilor într-un digital și grafic cu bare formă. Tehnicianul este, de asemenea, capabil de a selecta valorile senzorilor pentru a fi afișate într-o mare format digital pentru o vizualizare mai ușoară. Graficele bar schimba culorile în funcție de curent senzor de stat.
Avertismente - permite tehnician pentru a vizualiza Serviciu Stocate Coduri de istorie, numărul total de mașini de Avertizare și Opriri care au avut loc, și ajustarea de Întreținere setări Ceas.
Diagnosticare - permite capacitatea de a monitoriza panoul de afișaj de funcționare, conduce vehicule și de grup de lucru funcții, atașament controale și Telecomanda Radio transmițător de exploatare și re-sincronizarea receptorului. Luminile de testare, de control, panouri, butoane, indicatori.
Instalați - permite actualizarea de dealer informații și adăugarea de noi seturi de masini care sunt conectate la un controler.
Program / Update - permite actualizarea software-ului pentru a selecta controlere. Acesta permite, de asemenea, de intrare de masini de serie, ore (controlere noi numai) și activarea / dezactivarea Opțiunile instalate și Kituri.
Limbi suportate : engleză, Frensch, germană, olandeză, italiană, spaniolă, cehă, Chineză.

Parametrii produsului

Articol Greutate:
1kg
Numele Modelului:
1
Element De Lungime:
1inch
Extern De Certificare De Testare:
BQB
Lățime Produs:
1inch
Tensiune:
1
Tip De Material:
1
Înălțime Element:
1inch
Versiune Hardware:
1
Versiune Software:
1
Nume De Brand:
SattvDiag
putere:
1
Tip De Element:
Testeri Electrice Si Testa Conduce
Electronice:
Da
Caracteristici Speciale:
Bluetooth

Bunurile din categorie

Scroll