Renovado
Tije de pescuit 1 buc/Lot speciale 3.6 / 4.5 / 5.4 / 6.3 metri tijă de carbon ultra-light super-greu Taiwan tijă de pescuit

Tije de pescuit 1 buc/Lot speciale 3.6 / 4.5 / 5.4 / 6.3 metri tijă de carbon ultra-light super-greu Taiwan tijă de pescuit

Disponibilitatea produsului: En el almacén.
RON 382.00
RON 478.04


SFATURI :
1. Tije de pescuit 1 buc/Lot speciale 3.6 / 4.5 / 5.4 / 6.3 metri tijă de carbon ultra-light super-greu Taiwan tijă de pescuit.
2. Pretul nostru include tija de pescuit, nu includ alte bunuri.
3. Tija de pescuit poate fi folosit în multe locuri, cum ar fi : râu, iaz, lac , mare și așa mai departe. Lungime (m) Greutate Netă (g) Secțiuni de Sus Dia (mm) cap la cap Dia (mm) strink lungime(cm) 3.6 m 80g 4 1.1 mm 12.6 mm 110cm 4.5 m 120g 5 1.1 mm 14.9 mm 110cm 5.4 m 160g 6 1.1 mm 16.8 mm 110cm 6.3 m 215g 7 1.1 mm 19,4 mm 110cm
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni( cu excepția pentru daunele cauzate de factori umani). Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Parametrii produsului

Poziția:
Ocean Beach Pescuit,Lacul,Râul,Iaz Rezervor
categorie:
Taiwan Tijă De Pescuit
Material:
de carbon
Duritate:
Extradure
Diametru De Top:
1.1 mm
Numărul De Model:
00019
Tijă de pescuit de clasificare:
tija
Textura de material:
de carbon
Loc de pescuit:
marea, lacul, râul, iaz
Tijă de pescuit tonalitate:
Greu de pescuit
Diametru De Top:
1.1

Bunurile din categorie

SFATURI : 1 1buc / Lot scurtă secțiune de aliaj de titan pluta coada moale micro duce valve rod plută de undiță 80 / 90 / 100cm.2 Pretul nostru include doar tija de pescuit, inclusiv rolă de pescuit.3...

ECOODAESD 143 CLungime : 1.43 MPsihiatrul de : 97 CMPrima Diametrul de : 2.0 mmSpate cu Diametrul de : 8.7 mmGreutate : 186gAcțiune : HSec:2Pescuit vigoare:10kgNumber : 1060#Conținut de Carbon de : 96%Fuji inelALCONITE / KRoata seatFuji DPSGama de utilizare:nada de pescuit, de barca de Pescuit, de pescuit la mare Adâncime, de Calmar rod、 Pluta polul、ECOODAESD 160 CLungime : 1,6 MPsihiatrul de : 114 CMPrima Diametrul de : 2.0 mmSpate cu Diametrul de : 9.6 mmGreutate : 209gAcțiune : HSec:2Pescuit vigoare de : 14kgNumber : 30100#Conținut de Carbon de : 96%Fuji inelALCONITE / KRoata seatFuji DPSGama de utilizare:nada de pescuit, de barca de Pescuit, de pescuit la mare Adâncime, de Calmar rod、 Pluta polul、

Scroll