Renovado
5/10/15/20/30CM Subțire Ultra Cablu USB Direct de Un Tip Standard de Tip C USB Direct tv cu Cablu Panglică Pentru Audio Video

5/10/15/20/30CM Subțire Ultra Cablu USB Direct de Un Tip Standard de Tip C USB Direct tv cu Cablu Panglică Pentru Audio Video

Disponibilitatea produsului: En el almacén.
RON 74.00
RON 74.20

5/10/15/20/30 CM Subțire Ultra Cablu USB Direct de Un Tip Standard de Tip C USB Direct tv cu Cablu Panglică Pentru Audio Video
Atunci când face anchetă, vă Rugăm să ne contactați pentru caietul de sarcini precise, în acest fel, vom lucra pret pentru tine.
1. Vă rugăm să ne anunțați lungimea cablului
Populare lungimea este de 0,05 M 0,1 M 0,2 M 0,3 M 0,4 M 0,5 M 0,6 M 0,7 M 0,8 M 0,9 M 1,0 M, pentru o altă durată, suntem capabili de a face o personalizate prin cablu.
2. Vă rugăm să ne anunțați conector USB tip
1). Toți conectorii sunt de sex masculin.
2). Noi oferim unghi drept și dreapta tip USB.
3). Putem face Micro USB de Tip C USB, Tip a, USB, etc.
3. Avem diferite ace pentru referință.
Populare pinii sunt 2 Pins, 4pins, și suntem capabili de a produce 3pin, 5pin pentru diferite aplicații.
4. Este un personalizat prin cablu, NU este ÎN STOC, așa că vă rugăm să ne oferi exact pin de conexiune de cablu pentru aplicația dumneavoastră.
Descriere produs Micro USB Cablu Panglică, ultra subtire, proiectat pentru o greutate de lumină și spațiu limitat de aplicații. Panglica cablul este armat cu un strat dublu pentru un plus de protecție. Aplicarea acesteia variază de la telefon, calculator, imprimantă etc. Caietul de sarcini : Culoare : Negru Lungime : 5 CM / 10 CM / 15 CM / 20 CM / 30 CM Optional Tip : Standard USB Tip a male la USB Tip C Direct Panglică Cablu USB Greutate : 10g (0.35 oz) per bucata Pachetul de Conținut :
1 BUC x Cablu
Cerere
1 . Afișare / Notebook PC și Tablet PC / cu ecran Plat de afișare
2. Inteligent telefon / Telefon Mobil
3.Audio/Video Foto
4. TV cu ecran plat / Profesională TV
5. Printer / Scanner / FAX / Copiator
6. Caseta De Sunet / Acustica
7. MP3, MP4
8. CD/ DVD
9. Aparat de fotografiat Digital, cum ar fi DJI
10. Robot / Industriale / Proiector / terminal la Îndemână / Distracții
11. Electronice auto
1 2. T oy pentru copii
13. Echipamente AV / echipamente Medicale / instrument de măsură Digital
Fotografia Produsului :
Daca marfa dumneavoastra cantareste pana la 20 kg sau mai sus, sau ai nevoie de o cantitate mai mare, vă rugăm să ne contactați sau să ne e-mail, va vom oferi noi de ambalare caietul de sarcini, apoi încerca noastre cele mai bune pentru a salva unele cheltuieli de transport pentru tine, și astfel încât prețul produsului poate fi un avantaj pentru tine!
Suntem o mare întreprindere de producție grupuri în China, vindem prin Aliexpress, nu este singurul scop ,este de a promova mai bine produsele noastre, toate produsele companiei noastre sunt expediate direct de la fabrica, vă rugăm să ne contactați , sperăm să se stabilească pe termen lung prietenos și reciprocă a relațiilor de cooperare între fiecare alte !
Vom accepta Escrow, Transfer Bancar, Western Union și telegrafice transfer. Dacă aveți nevoie de detalii suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, Multumesc!
Am expediat de către EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex, Hong Kong Post, și Singapore Post și așa mai departe, la primul termen rezonabil.
* EMS, de obicei, durează aproximativ 6-13 zile, mai mult sau mai puțin. Dacă pentru regiune de la distanță, acesta va fi un pic mai mult timp; Dacă pentru cumpărător vamal motiv, acesta va fi un pic mai mult timp.
* DHL, UPS, TNT, Fed Ex, de obicei, dureaza aproximativ 4-6 zile, mai mult sau mai puțin. Dacă pentru regiune de la distanță, Acesta va fi un pic mai mult timp; Dacă pentru cumpărător vamal motiv, acesta va fi un pic mai mult timp.
* Hong Kong Post, Singapore Post, de obicei, durează aproximativ 11-25 zile, mai mult sau mai puțin. Dacă pentru regiune de la distanță, acesta va fi un pic mai mult timp; Dacă pentru cumpărători? vamale motiv, acesta va fi un pic mai mult timp.
* Noi, de obicei, nava cumpărătorul element la fel de CADOU de la o valoare mai mică, în scopul de a evita fiscală al cumpărătorului. Cu toate acestea, taxa este stabilită de către cumpărător în vamă nu de către noi, diferite țări pentru diferite rata de impozitare, așa că, dacă orice impozit atunci cumpărătorul ar trebui să-l înțeleagă.
* Datorită cumpărător motiv, inclusiv -refuză să semneze pentru pachetul sau refuză să plătească taxa sau -cumpărător țară post de motiv și așa mai departe, cumpărătorul trebuie să înțeleagă tot pierd. Noi suntem responsabili pentru păstrarea mărfurilor plece din China fără probleme. Odată ce mărfurile părăsesc China atunci cumpărătorul va fi responsabil de toate responsabilitatea.
Noi oferim 6-12 luni de garanție. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Produsele returnate după 15 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim. Atunci când cumpără, înseamnă că cumpărătorul și-au dat acordul tacit pentru politica. Dacă mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom lucra cu tine pentru a ajunge la win-win.
Apreciem de a coopera cu tine! Satisfacția dumneavoastră este întotdeauna scopul de efort
Ne-am dori pentru a obține o revizuire bun după ce primești coletul, dacă aveți orice întrebări aveți, doar vă rugăm să ne anunțați înainte de a pleca orice revizuire rău sau mediu comentariu, vom face noastre cele mai bune să te bucuri de afaceri!

Parametrii produsului

Lungime cablu:
5CM, 10CM, 15CM, 20CM, 30CM
Dimensiune:
5CM/10CM/15CM/20CM/30CM Optional
Tip De Element:
Cabluri
Numărul De Model:
USB Cablu Panglică
Nume De Brand:
FLA
Numele produsului:
Ultra subțire Cablu mini USB
Tip:
USB Tip a male la Tip C male
Cerere:
camera foto,telefonul,CALCULATORUL și imprimanta etc

Bunurile din categorie

Scroll